Autoleasevergelijk.nl; de nummer 1 autoleasevergelijker!.
  Performance Package voor Volkswagen Golf R
267 km/h per Golf

Begin augustus introduceerde Volkswagen een reeks Performance-parts voor de Golf R. Nu stelt Volkswagen een nieuw Performance Package beschikbaar.


Volkswagen biedt de 310 pk en 400 Nm krachtige Golf R aan met zowel een 7-traps DSG-transmissie als met een handgeschakelde zesbak. Wie voor de automaat kiest, kan voortaan voor € 2.747 een Performance Package bestellen. Voor dat bedrag voorziet Volkswagen de Golf R van speciale 19-inch wielen én een dakspoiler. Die spoiler zorgt voor maximaal 20 kilo aan extra neerwaartse druk.

Daarmee houdt het feestje niet op. De digitale teugels worden namelijk gevierd, waardoor de topsnelheid toeneemt van 250 km/h naar 267 km/h. Om de Golf R weer fatsoenlijk tot bedaren te brengen, monteert Volkswagen zijn 'High Performance'-remsysteem, bestaande uit geventileerde schijven aan zowel voor- als achterzijde. De krachtigere remmerij is te herkennen aan de zwarte remklauwen met R-embleem. Tevens verduistert Volkswagen de achterste zijruiten.

De remmerij staat voor € 522 in de orderboeken. Wie alleen de 19-inch wielen wenst, moet € 885 naar Volkswagen overmaken. Eerder al voegde Volkswagen een Akrapovič-uitlaatsysteem toe aan de bestellijst.

Lars Krijgsman


Gepost op: 25-10-2017 Bron: Autoweek
 Email:
Wachtwoord:
online adverteren www.m4n.nl